BRUINE DE BRUIN B.V.®

Bruine de Bruin B.V.® is gevestigd in Aalsmeer. Ons bedrijf is sinds 1969 actief als toeleverancier van diverse produkten voor onder andere de glastuinbouw. Als ontwerper en producent is Bruine de Bruin B.V.® alom bekend als het gaat om realisatie van waterzuiveringsinstallaties, containersystemen, intern transport, kweektafels, teeltsystemen.

Vanuit onze moderne bedrijf waar alle producten worden gefabriceerd vindt een wereldwijde distributie plaats. Of het nu gaat om een Omgekeerde Osmose installatie of een volledig Geautomatiseerd Containersysteem, onze producten vindt u overal ter wereld. Daarbij staan wij middels onze eigen service dienst 24 uur per dag, wereldwijd voor u klaar. Dankzij optionele on-board modem verbindingen op onze produkten kunnen wij wereldwijd inloggen en uw machines nauwkeurig monitoren.

Elk produkt van Bruine de Bruin B.V.® wordt op maat ontworpen en voldoet aan de wensen zoals gesteld door de klant. Wij maken maatwerk voor uw bedrijf, onze slogan is niet voor niets:

KOSTENBESPAREND MAATWERK VOOR UW BEDRIJF !