Het ontwerpen en realiseren van Containersystemen voor tuinbouwbedrijven is een specialistisch vakgebied. Bruine de Bruin B.V.® ontwerpt, produceert en installeert Containersystemen wereldwijd.

Containersystemen

Rolcontainers

Al onze rolcontainers worden geheel op klant specificatie samengesteld en worden vervaardigd uit duurzame aluminium profielen. Voor elke teelsoort zijn er..

Container transportbanen

Om de containers binnen uw bedrijf te transporteren kan gebruik gemaakt worden van container transportbanen. Deze transportbanen zijn voorzien van kunststof..

Container tekkelbanen

Een tekkelbaan bestaat uit een speciale containerbaan waarin een automatisch verplaatsbare unit rijdt die containers automatisch afduwt en/of inhaalt vanaf de..

Bovenloopkranen shuttle

Door gebruik te maken van een bovenloopkraan wordt het onder andere zeer eenvoudig die containers uit de containerbanen te transporteren die geschikt zijn..

Container voertuigen

Voor het transport van de containers tussen de verschillende afdelingen is een containervoertuig of gevelvoertuig een uitermate geschikt transportmiddel.

Container wassers

Om de containers na de teelt grondig te reinigen leveren wij diverse containerwassers compleet voorzien van de benodigde pompen en recirculatiefilters. Containerwassers zijn..

Opraap & neerzet robots

Om de containers snel, efficiënt en nauwkeurig te vullen en ook voor wijderzet werkzaamheden leveren wij diverse robotiseringsmogelijkheden. Deze robotisering bestaat onder andere uit

Waterbroeisystemen

Speciaal voor de tulpenbroeierij op watercultuur heeft Bruine de Bruin B.V.® in samenwerking met Willy de Vries uit Soerendonk een container voor bollenbroei op stromend water ontwikkeld.

Heb je vragen over één van onze producten?
Neem contact met ons op

Start typing and press Enter to search