roltafel-ebvloed

Het ontwerpen en realiseren van logistieke teeltsystemen voor tuinbouwbedrijven is een specialistisch vakgebied. Bruine de Bruin B.V.® ontwerpt, produceert en installeert logistieke teeltsystemen wereldwijd. Of het nu gaat om een handmatig systeem of een volledig geautomatiseerd logistiek systeem, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Teeltsystemen

rolling-benches-ebb-flow-bottom

Aluminium kweektafels

Aluminium kweektafels, al meer dan 35 jaar ervaring in zowel binnen- als buitenland. Alle door Bruine de Bruin B.V.® geleverde kweektafels zijn..

presentatietafels_ebvloed-bodem

Presentatietafels

Het presenteren van planten en bloemen is van essentieel belang om uw verkoop te stimuleren! Met diverse modellen presentatie tafels voorziet Bruine de Bruin B.V.®

verrijdbare-oppottafel

Oppot & werktafels

Voor diverse doeleinden leveren wij een groot scala aan Voor diverse doeleinden leveren wij een groot scala aan oppot- en werktafels. De werktafels kunnen in een vaste of.

amarylis-rolbedden

Amarillys rolbedden

Voor de hydro amaryllis teelt leveren wij diverse rolbedconstructies.

 

led-bench

Urban Farming

De teelt binnen de grenzen van stad en dorp wordt steeds populairder. Food local-for-local zien we steeds vaker terugkomen, en wat is er nu niet mooier dan bloemen en groenten gekweekt in eigen stad of dorp!

weefselkweek-stelling_1

Weefselkweek en klimaatcel inrichtingen

Voor diverse toepassingen produceren wij meerlagenstellingen. Deze stellingen worden op klantenspecificatie gemaakt. Toegepaste materialen RVS, aluminium of staal.

hydrocultuur-teeltsystemen

Hydro teeltsystemen

Voor de hydrocultuur produceren wij diverse teeltsystemen. Voor de Nutriënt Film Techniek (NFT) bieden wij een gotensysteem middels gesloten goten waarbij de wortels van het gewas zich continue of onderbroken in de voedingsoplossing bevinden.

Heb je vragen over één van onze producten?
Neem contact met ons op

20230110_120758

Vertical Farming

Het geconditioneerd telen binnen een gesloten gebouw vergt andere teeltsystemen dan de reguliere kassenteelt. Meerlagen systemen zorgen voor een hoge oppervlakte benutting, waarbij computer,- robot en sensor gestuurde technieken steeds belangrijker worden.

Start typing and press Enter to search