Presentatietafels

Het presenteren van planten en bloemen is van essentieel belang om uw verkoop te stimuleren! Met diverse modellen presentatie tafels voorziet Bruine de Bruin B.V.® in uw behoefte om uw verkoopruimte praktisch, variabel en representatief in te richten. Omdat ieder bedrijf eigen wensen heeft omtrent vorm, hoogte en afmetingen worden de presentatietafels van Bruine de Bruin B.V.® geheel naar klantenspecificatie ontworpen en geproduceerd.

Uitvoeringen van presentatietafels

Vaste of verrijdbare uitvoeringen zijn zonder meer mogelijk. Ook kunnen wij de tafels in elke kleur poedercoaten. De presentatietafels zijn leverbaar in diverse aluminium zijprofielen en worden voorzien van elke gewenste bodem.

Documentatie houders

Documentatie houders

De documentatiehouders zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Afhankelijk van uw documentatie leveren wij een bijpassende houder.

Presentatietafels met schuinteverstelling

Presentatietafels met schuinteverstelling

Voor presentatiedoeleinden van diverse produkten kunnen onze presentatietafels voorzien worden van een schuinteverstelling. Middels een verstelbare borgpen wordt de gewenste hellingshoek ingesteld, waardoor een optimale presentatie wordt bereikt van uw produkten.

Ronde en hoekige tafels

Ronde en hoekige tafels

Ook leveren diverse ronde en hoekige tafels, ook deze kunnen voorzien worden van een verrijdbaar onderstel en diverse type bodems.

Hangrekken, gaaswanden en gotenstellingen

Hangrekken, gaaswanden en gotenstellingen

Om hangplanten te presenteren bieden wij u de keuze uit diverse mogelijkheden. Zo maken wij hangrekken, gaaswanden en gotenstellingen, zowel in vaste opstelling als verrijdbaar.

Start typing and press Enter to search